Vårt oppdrag

Vi skapte Noahra© etter å ha vært vitne til en av de største planetariske katastrofene.

Vårt mål er å aktivt delta i å fjerne havforurensing og beskytte marin fauna, som i økende grad sliter med å overleve på grunn av menneskelig aktivitet...

Vi bidrar til dette ved å rense havene for plastavfall, rydde opp i forurensede strender der skilpadder ikke lenger kan legge egg, og mobilisere for redning og beskyttelse av truede marine arter (først og fremst havskilpadder og haier).

 

ØK BEVISSTHETEN

Vår primære handling er å øke bevisstheten om den kritiske situasjonen enkelte dyrearter befinner seg i. Mesteparten av inntektene våre investeres i bevisstgjøringskampanjer på sosiale medier (Facebook, Instagram, Snapchat ...) for å dokumentere og informere på steder der store foreninger har vanskelig for å finne lyttere.

🐢 Skilpadder :
Antall skilpadder oppdaget døde etter inntak av plast har økt jevnt og trutt det siste tiåret, og har økt med 23% mellom 2019 og 2021.

Strender der skilpadder har lagt egg i århundrer blir ødelagt eller dekket av plastforurensning, noe som reduserer reproduksjonen selv når levende eksemplarer står overfor utryddelse.

 

🦈 Haier :
Den ulovlige jakten på haier reduserer haibestanden drastisk hvert år på grunn av forbruket av haifinnekjøtt. Dette er ekte massakrer som finner sted helt ustraffet, noe som delvis er hjulpet av det negative bildet som sendes av media, som ikke tvinger myndighetene til å handle.

 

STØTT

Vår andre handling er å bidra til og finansiere assosiative oppdrag for å rydde opp strender og hav, og dermed direkte redning av skadde eller frigjorte havskilpadder og haier.

Hvert armbånd symboliserer fjerning av 160 plastflasker fra havet, noe som tilsvarer 2kg per armbånd.

I tillegg gir vår kundestøtte deg tilgang til å kunne overvåke reddede skilpadder og haier, på den måten kan du holde et øye med dem, lære om deres historie og bære et kraftig symbol som er i stand til å øke bevisstheten hos de rundt deg.

 

VI ER PÅ RIKTIG SPOR!

Takket være vår voksende klubb er vi allerede i stand til å nå titusenvis av mennesker hver dag. Jo flere armbånd vi selger, jo flere blir med i bevegelsen vår, og jo mer bevissthet skaper vi, i tillegg til å hjelpe til med opprydding av havene og bevare marine arter.

Vi gleder oss til å se deg bli med på eventyret.