F.A.Q.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

 

HVOR LANG ER LEVERINGSTIDEN?

Leveringstiden for Norge er 5 til 12 dager avhengig av etterspørsel og vår fraktkapasitet. Hver pakke er synlig med et aktivt sporingsnummer etter at den er sendt

 

HVOR LEVERER DERE?

Vi sender over hele verden med leveringstider som varierer fra 5 til 15 dager avhengig av mottakslandet, og alle pakker spores. Vi bruker kun de beste lokale frakttjenestene for hver destinasjon.

 

HVORDAN OPPFØLGING FÅR DYRENE?

Ved reposisjonering plasseres en liten, ufarlig, ikke-systematisk GPS-enhet for å spore og studere dyrets bevegelser.

 

HVORDAN SPORER JEG DYRET MITT?

Du vil motta en hemmelig QR-kode sammen med armbåndet ditt som gir deg tilgang til dyreovervåkingssiden din. Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp, vennligst kontakt oss på info@noahra.com

 

HVILKE BETALINGSMETODER AKSEPTERER DERE?

Vi aksepterer bankkortbetalinger (Mastercard, Visa, Maestro, American Express...) gjennom vår betalingspartner Stripe på en fullstendig kryptert og sikker måte. Vi aksepterer også Klarna-betalinger.

 

HVORDAN RETURNERER JEG BESTILLINGEN MIN?

For eventuelle forespørsler om refusjon eller kansellering av ordre, vennligst kontakt vår kundeserviceavdeling på info@noahra.com . Refusjoner vil føre til at din tilgang til sporingstjenester blir tilbakekalt fordi bidraget ditt er avgjørende for deres overlevelse.

 

HVORFOR FUNGERER IKKE SPORINGSNUMMERET MITT?

Det er normalt at sporingsnummeret er inaktivt de første dagene; det blir aktiv når pakken ankommer mottakerområdet. Ikke bekymre deg: Hvis du mottok et sporingsnummer, vil bestillingen din bli levert innen den angitte tidsrammen.

 

JEG MOT IKKE ORDREBEKREFTELSE PÅ E-POST

 

E-posten med ordrebekreftelse sendes til samme e-postadresse som ble brukt til å legge inn bestillingen. Hvis du gjorde en uventet feil, kan denne e-posten havne i innboksen din eller ikke bli sendt til deg i det hele tatt. Ta kontakt med vår kundeserviceavdeling på info@noahra.com , så hjelper vi deg.

 

KJÆLEDYRET MITT HAR IKKE BEVEGET SEG PÅ FLERE DAGER

 

Ikke bekymre deg; det er mulig at kjæledyret ditt krysser et område som ikke er godt dekket av satellitt, eller at det er for dypt til å bli fanget opp av signalene. Som et resultat er det mulig at et dyr ikke gir noen tilbakemeldinger på noen dager.

 

ER IKKE DE SPOREDE DYRENE I FARE PÅ GRUNN AV SPORINGEN DERES? (KRYPSKYTTERE; DÅRLIGE INTENSJONER ETC)?

 

Sporingen blir målrettet forsinket på tilfeldige tider og oppdateres bare én gang per dag for å gjøre sporing nesten umulig. Videre avskrekker varene krypskyttere som ikke vil ta risikoen med å angripe dyr beskyttet av foreninger.